Qui som

KITMON

Som una empresa jove situada als peus del Montseny, a Sant Esteve de Palautordera. Som un equip de creatius que ens dediquem a la distribució i el disseny d’equipament esportiu, laboral i de protecció individual (EPI).

Tenim una àmplia selecció de tèxtil promocional i roba laboral per cobrir tot tipus de necessitats de les entitats i empreses, marxandatge per a tot tipus de clubs esportius, culturals, socials…, així com regals d’empresa i objectes publicitaris, samarretes commemoratives per aniversaris, celebracions, finals de curs o de temporada.

Els nostres productes es poden personalitzar amb estampacions de tot tipus: serigrafia, sublimació, vinil, digital, brodats, etc.

kitmon

ROBA TÈCNICA I MATERIAL ESPORTIU

Disposem d'una gran varietat de productes: tèxtil i material esportiu, que podem personalitzar. Aquest any estem preparant la nostra pròpia marca esportiva, que aviat sortirà al mercat.

ROBA DE TREBALL PER AL SECTOR LABORAL

Assessorem i subministrem uniformitat tècnica per a tot tipus d'empreses i també podem personalitzar qualsevol dels nostres productes relacionats amb el món laboral i industrial.

EQUIPAMENT PERSONAL DE SEGURETAT (EPI)

Som distribuïdors de roba de treball, calçat de seguretat i de tot l'equipament personal de seguretat (EPI) necessari per treballar de forma segura. Tots els productes es poden personalitzar.

SOM DISTRIBUÏDORS DE:

joma